Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία CK YACHT REPAIRS πιστοποιημένη από Lloyd’s, κατά ISO 9001:2015, δεσμεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών της και την διαρκή τεχνική υποστήριξη των πελατών της.

Η CK Yacht Repairs δραστηριοποιείται στην αγορά τα τελευταία 30 χρόνια με αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση θαλαμηγών.
Ο ιδρυτής της Χρήστος Κοτρόζος, διπλωματούχος μηχανικός του εμπορικού ναυτικού, μετά από πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, ξεκίνησε με ένα μικρό μηχανουργείο στην Μαρίνα Ζέας Πειραιά το 1989. Στα χρόνια που ακολούθησαν το μηχανουργείο έγινε γνωστό στην πελατεία του για την ποιότητα και την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία και την διαρκή ενημέρωση σε ό,τι καινούριο είχε να επιδώσει η τεχνολογία σκαφών.
H αυξανόμενη ζήτηση για τις υπηρεσίες της CK Yacht Repairs, παρά την επιβράδυνση στον όγκο εργασιών του κλάδου που σημειώθηκε μετά το 2010 κατά τη διάρκεια της μεγάλης οικονομικής κρίσης της χώρας, οδήγησαν στην απόφαση η εταιρία να αναπτυχθεί, να εκσυγχρονιστεί με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό και να μετεγκατασταθεί σε νέο μεγαλύτερο χώρο.
Από το 2013 η έδρα και οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 6 στον Πειραιά όπου, με καλά εκπαιδευμένο, άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση να αναλαμβάνει περισσότερα και μεγαλύτερα έργα σε μια διευρυμένη πλέον πελατειακή βάση, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 2015 η CK Yacht Repairs έλαβε την πιστοποίηση Lloyd’s κατά ISO 9001:2015 προσφέροντας στην πελατεία της και την τεχνική εξασφάλιση για την ποιότητα και την άρτια τεχνική υποστήριξη 24/7.

Στόχος της CK Yacht Repairs είναι να αποτελέσει έναν έμπιστο και πολύτιμο συνεργάτη για κάθε μηχανοκίνητο σκάφος, με γνώμονα τις ασφαλείς πλεύσεις προσφέροντας την άμεση και ορθολογική διαχείριση των τεχνικών προβλημάτων όπου και όποτε μπορούν να προκύψουν αυτά.

About us

CK YACHT REPAIRS certified by Lloyd’s, according to ISO 9001: 2015, is committed to the quality of its services and the constant technical support of its customers.

CK YACHT REPAIRS is the evolution of a course that began in 1989 when Christos Kotrozos, a Marine Engineer engineer, having a long experience in yacht repair, created his own company in Piraeus for the maintenance and repair of yachts. The company’s first machine shop was located at 5, Botasi str., at Marina Zea.
In 2013, the company moved to a larger space, equipped with more and more modern machines, making a big leap for its development. The new space that houses our accountant is located at 6, Konstantinoupoleos street, in Piraeus.

The company with many years of experience and having undertaken and carried out many technical projects, provides comprehensive support to yachts as well as to the industry.